Alles is toegankelijk met de vloeren van vlondervloeren.nl

feesten en festivals waar mensen samenkomen om te genieten van muziek, eten of andere gelegenheden. Daarbij is het creëren van een toegankelijke omgeving cruciaal. Dit begrijpen we bij Vlondervloeren.nl maar al te goed en snappen als geen ander hoe belangrijk het is dat iedereen zich vrij kan bewegen. Bij Vlondervloeren bieden we een breed assortiment aan vloeren aan en vertellen er graag meer over in deze blog.

Waarom zijn vlondervloeren perfect voor feesten en festivals

Bij het organiseren van een gelegenheid is het belangrijk dat je rekening moet houden met veel verschillende uitdagingen. Denk hierbij aan grasvelden die ongelijk lopen, een modderig grasveld en wisselende omstandigheden. Onze vloeren zijn hiervoor de perfecte oplossing en leggen een grote vlakte snel dicht. Zo kun je zorgeloos heen en weer zonder vieze voeten te krijgen. Het is zelfs ook mogelijk om een grote oppervlakte in een tent te krijgen!

Naast de grote velden zijn de vloeren ook te gebruiken voor looproutes zodat je veilig van stage naar stage kunt lopen. 

Toegankelijk en veilig voor iedereen

Een belangrijk punt is ook dat een gelegenheid een plek moet zijn waar iedereen kan genieten, ongeacht de leeftijd en mobiliteitsbeperkingen. Zo kunnen mensen in een rolstoel of ouders met een kinderwagen profiteren van een strakke en stabiele ondergrond. Daarnaast verklein je de kans met het gebruik van vlonders op uitglijden wanneer het regent.

Eenvoudige installatie

Het leggen en rapen van de vloeren is erg makkelijk, de planken zijn zo ontworpen dat ze makkelijk in elkaar schuiven. In samenspraak zijn er vele opties mogelijk en is het zelfs mogelijk om een vloer op maat te vragen. Vanuit Vlondervloeren.nl kun je uit verschillende verhuuropties kiezen. Je kunt ervoor kiezen om het geheel uit handen te geven en te laten leggen en rapen of je steekt zelf de handen uit de mouwen met een groep en doet het zelf. Bij een groot aantal m² raden we het aan om het te laten doen.

Kies voor Vlondervloeren.nl voor je volgende gelegenheid

We vinden de kwaliteit, veiligheid en toegankelijkheid erg belangrijk en daarom geloven wij dat we elk project aankunnen. Hoe groot of klein deze ook is. Benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem contact op en ontdek de mogelijkheden.