Hoe de vlondervloeren dit jaar de festivals hebben gered door het drassige weer

Het zal je niet ontgaan zijn dat de festivals dit jaar erg veel last hadden van het drassige weer. Er dreigden veel festivals verstoord te worden door de vele regenval, hierdoor stonden de veel organisatoren voor een grote uitdaging. De uitdaging was namelijk het festival door te laten gaan waarbij de bezoekers zo min mogelijk last hadden van de regen. Een simpele oplossing hierbij was het gebruik van vlondervloeren!

Praktische oplossing

Het weer is bij alle buitenactiviteiten een onvoorspelbare factor. Door de regen leken de terreinen dit jaar erg op grote modderpoelen. Onze vlondervloeren zorgden ervoor dat er looppaden en dansvloeren waren waardoor de bezoekers zich niet door de modder of het drassige gras hoefden te ploeteren. 

De voordelen op festivals

De voordelen van de vloeren zijn vrij duidelijk. Ze bieden een stabiele en stevige ondergrond op ongelijke velden en modderige terreinen. Met behulp van de vloeren kunnen ze genieten van het festival zonder dat ze natte voeten krijgen of last hebben van wegglijdende schoenen. Door het intensieve gebruik van een terrein kun je de ondergrond aardig beschadigen. 

Door verschillende maten vlondervloeren kun je elk deel van een terrein vol leggen met de vloeren. Je kunt ze gebruiken voor looppaden, dansvloeren, eet- en drinkgelegenheden en zelfs voor backstage ruimtes. Zo kun je als organisator efficiënt omgaan met de ruimtes die je tot je beschikking hebt.

Het installeren van de vloeren is een fluitje van een cent dankzij onze duidelijke instructies. Hierdoor heb je binnen de kortste keren een stevige ondervloer liggen. Bij Vlondervloeren.nl kun je kiezen uit twee opties: zelf leggen en opruimen, of het laten doen door onze ervaren medewerkers.

De redder van het seizoen

Al met al is het niet het beste festivalseizoen geweest, gelukkig hebben we dit nog kunnen redden. Ben je ook overtuigd om voor je volgende festival een vlondervloer te huren? Neem voor meer informatie contact op met Vlondervloeren.nl, hier helpen ervaren medewerkers je en kunnen je advies op maat geven. Dankzij de vlondervloeren bleven de festivals ondanks de regen een feest!